Fairybell

Sfeervol en functioneel, de verlichting van Holland Vlaggen. Door uw vlag en vlaggenmast te verlichten zal u zeker de aandacht trekken! Verlichting is niet alleen geschikt om een bedrijfsnaam of logo op te laten vallen, het staat ook nog eens erg sfeervol in de donkere dagen van het jaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van kerstverlichting voor uw vlaggenmast? Holland Vlaggen levert duurzame en energiezuinige verlichting. Bovendien heeft onze verlichting een lange levensduur. De vlaggenmast verlichting bestelt u eenvoudig in onze online webshop.

LED-verlichting voor uw vlaggenmast

Met onze verlichting zullen uw vlaggen in het donker zeker de aandacht trekken van voorbijgangers! Wij zijn trots op de energiezuinige en onderhoudsvrije verlichting in ons assortiment. Voor onze lichten en lampjes wordt gebruik gemaakt van duurzame LED-technologie. LED-verlichting heeft als sterk punt dat het erg energiezuinig is en bovendien een lange levensduur heeft.

 

Wij zijn een officiële verkoper van Fairybell LED kerstverlichting voor uw vlaggenmast. Deze unieke kerstverlichting in de vorm van een kerstboom wordt kant en klaar geleverd voor uw vlaggenmast. Een gegarandeerd kerstgevoel met deze indrukwekkende lichtboom! Ook kunt bij Holland Vlaggen een verlichte sierknop voor uw vlaggenmast kopen: de PoleStar. Dit toplicht voor uw vlaggenmast werkt met behulp van een zonnecel, die oplaadt als het licht is. In het donker creëert het toplicht vervolgens het effect van een helder schijnende ster aan de hemel.

 

Onze service

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze producten en diensten. Heeft u vragen over onze verlichting of over onze overige producten en diensten? Wij staan u graag te woord. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op de website, ons e-mailadres of ons telefoonnummer. Wilt u ook graag uw vlaggenmast sfeervol verlichten? Kijk dan eens naar het aanbod in onze webwinkel!

lees meerminder
HollandVlaggen - uw specialist op het gebied van vlaggenmasten en vlaggen
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden | Bedenktijd & Heroepingsrecht | Retouren | Levertijden | Plaatsingsvoorwaarden vlaggenmasten | Garantie & klachten