15 jaar garantie op de vlaggenmasten
Eigen plaatsings en servicedienst
Scherpe prijzen voor vlaggen

Fairybell

Fairybell kerstbomen zijn ontzettend sfeervol in de donkere dagen van het jaar. De Fairybells van Holland Vlaggen zijn van hoge kwaliteit en worden in Nederland geproduceerd ! Bij HollandVlaggen koopt u altijd het nieuwste modelen Fairybell. Door uw vlaggenmast te verlichten zal u zeker de aandacht trekken. En de verlichting is ook nog eens ontzettend gezellig voor de hele buurt. Wat dacht u van kerstverlichting voor uw vlaggenmast? Holland Vlaggen levert duurzame en energiezuinige verlichting met een lange levensduur. De vlaggenmast verlichting bestelt u eenvoudig in onze online webshop. 
HANDLEIDINGEN
Heeft u de Fairybell vorig jaar iets te haastig opgeruimt en zit die nu in de knoop ? Dan vind hier u de handleiding voor het ontwarren van uw fairybell.

 

LED-verlichting voor uw vlaggenmast

Met onze verlichting zullen uw vlaggen in het donker zeker de aandacht trekken van voorbijgangers! Wij zijn trots op de energiezuinige en onderhoudsvrije verlichting in ons assortiment. Voor onze lichten en lampjes wordt gebruik gemaakt van duurzame LED-technologie. LED-verlichting heeft als sterk punt dat het erg energiezuinig is en bovendien een lange levensduur heeft.

 

Wij zijn vanaf het eertse uur de officiële verkoper van Fairybell LED kerstverlichting voor uw vlaggenmast. Deze unieke kerstverlichting in de vorm van een kerstboom wordt kant en klaar geleverd voor uw vlaggenmast. Een gegarandeerd kerstgevoel met altijd de nieuwste modellen van deze indrukwekkende lichtboom!

Onze service

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze producten en diensten. Heeft u vragen over onze verlichting of over onze overige producten en diensten? Wij staan u graag te woord. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op de website, ons e-mailadres of ons telefoonnummer. Wilt u ook graag uw vlaggenmast sfeervol verlichten? Kijk dan eens naar het aanbod in onze webwinkel!

lees meerminder
HollandVlaggen - uw specialist op het gebied van vlaggenmasten en vlaggen
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden | Bedenktijd & Heroepingsrecht | Retouren | Levertijden | Plaatsingsvoorwaarden vlaggenmasten | Garantie & klachten