Scherpe prijzen voor vlaggen
Eigen plaatsings en servicedienst
15 jaar garantie op de vlaggenmasten

Vlaggenmast verlichting

Uw organisatie is altijd goed zichtbaar met de vlaggenmast verlichting van Holland Vlaggen. Door uw vlaggenmast te verlichten zal uw bedrijfsnaam of logo dag en nacht zichtbaar zijn. De verlichting creëert ook nog eens erg sfeervolle en stijlvolle uitstraling van uw bedrijf. Holland Vlaggen levert duurzame vlaggenmast verlichting die zeer zuinig is in gebruik en een lange levensduur heeft. De verlichting voor uw vlaggenmast koopt u gemakkelijk en snel in onze online webshop. Bekijk ons assortiment vlaggenmast verlichting!

Onze mastverlichting

Holland Vlaggen presenteert met trots energiezuinige en duurzame vlaggenmast verlichting die onderhoudsvrij is. Door verlichting te installeren op uw vlaggenmast, wordt de mast helder en gelijkmatig verlicht. Uw vlaggen zullen zelfs in het donker de aandacht trekken van klanten en voorbijgangers! Voor onze vlaggenmast verlichting maken wij gebruik van duurzame LED-technologie. LED-verlichting is erg energiezuinig en heeft een lange levensduur. Ook kunt u bij ons een toplicht voor uw vlaggenmast bestellen. Deze sierknop voor uw vlaggenmast werkt op een zonnecel. Als het licht is laadt de batterij vanzelf op en zodra het donker wordt zal het licht gaan schijnen. Het toplicht creëert vervolgens het effect van een helder schijnende ster aan de hemel. Een echte uitblinker, de mastverlichting van Holland Vlaggen!

Onze persoonlijke service

Holland Vlaggen hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar klanten. Wij staan u dan ook graag te woord, mocht u vragen hebben over onze producten en diensten of advies willen ontvangen. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op de website, ons e-mailadres info@hollandvlaggen.nl of ons telefoonnummer 0513 - 626826. Het telefoonnummer is op werkdagen van 8:30 - 18:00 bereikbaar en e-mails beantwoorden wij doorgaans binnen 12 werkuren. Bent u ook enthousiast geworden over onze vlaggenmast verlichting? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment en laat uw vlaggen opvallen in het donker!

HollandVlaggen - uw specialist op het gebied van vlaggenmasten en vlaggen
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden | Bedenktijd & Heroepingsrecht | Retouren | Levertijden | Plaatsingsvoorwaarden vlaggenmasten | Garantie & klachten