Eigen plaatsings en servicedienst
15 jaar garantie op de vlaggenmasten
Scherpe prijzen voor vlaggen

Tafelvlaggen

Bent u op zoek naar klein maar effectief en kleurrijk promotiemiddel? Neem dan eens een kijkje bij onze tafelvlaggen. Een tafelvlag is een ideaal en opvallend middel om uw merk of logo te promoten. U kunt een tafelvlag bijvoorbeeld op een tafel of bureau zetten bij bijeenkomsten of in de ontvangstruimte van uw organisatie. Ze zullen gegarandeerd meteen in het oog springen! Bent u een internationaal bedrijf en ontvangt u regelmatig buitenlandse collega’s of gasten? Dan zijn de landentafelvlaggen een leuke binnenkomer voor uw bezoek. Onze tafelvlaggen zullen ongetwijfeld in de smaak vallen!

Een tafelvlag van Holland Vlaggen

Onze tafelvlaggen zijn in de meest uiteenlopende situaties inzetbaar en zorgen ervoor dat uw logo, merknaam of andere opdruk meteen in het oog springt! Ook bij conferenties zijn tafelvlaggen een onmisbaar accessoire. U kunt de tafelvlaggen bijvoorbeeld laten bedrukken met landenvlaggen. Wij hebben landenvlaggen van nagenoeg elk land ter wereld in ons assortiment. Of wat dacht u van een opdruk met uw eigen logo, natuurlijk gedrukt in de hoogste kwaliteit? Niet alleen leveren wij tafelvlaggen van de beste kwaliteit, ze zijn ook nog eens leverbaar tegen een scherpe prijs. Een goedkoop maar effectief promotiemiddel!

Meer informatie

Wilt u nog meer de show stelen met uw bedrijf? U kunt bij ons ook terecht voor andere promotiemiddelen, zoals beachvlaggen. Met deze opvallende vlaggen zult u op buitenevenementen of beurzen meteen in het oog springen. Heeft u nog vragen over onze tafelvlaggen of over andere producten in ons assortiment? Dan staan wij u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier, e-mailadres of telefoonnummer. Tafelvlaggen bestellen doet u snel en gemakkelijk online!

lees meerminder
HollandVlaggen - uw specialist op het gebied van vlaggenmasten en vlaggen
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden | Bedenktijd & Heroepingsrecht | Retouren | Levertijden | Plaatsingsvoorwaarden vlaggenmasten | Garantie & klachten