15 jaar garantie op de vlaggenmasten
Eigen plaatsings en servicedienst
Scherpe prijzen voor vlaggen

Beachvlaggen

Bent u op zoek naar opvallende beachvlaggen voor buitenevenementen of beurzen? Met onze beachvlaggen trekt u vast en zeker de aandacht! Deze vlaggen zijn van grote afstand herkenbaar vanwege de opvallende vorm, zodat mensen de vlag al van ver zien en ze direct hun weg naar u weten te vinden. De beachvlaggen zijn niet alleen geschikt voor evenementen en beurzen, ook winkels, stands, marktkraampjes en horecagelegenheden trekken met onze beachvlaggen de aandacht.

Een beachvlag van hoge kwaliteit

Beachflags, de Engelse term voor beachvlaggen, worden veel gebruikt als communicatiemiddel. U wilt uw evenement of bedrijfsnaam natuurlijk goed op de kaart zetten. Het is dan ook belangrijk dat de beachvlaggen opvallen en dat de kleuren en logo’s goed tot hun recht komen. Bij Holland Vlaggen kunt u beachvlaggen bestellen die gemaakt zijn van duurzaam materiaal, waardoor uw boodschap goed uit de verf zal komen. Een beachvlag is bovendien praktisch te vervoeren door zijn kleinere formaat en lichte gewicht en is tevens eenvoudig op te zetten. Onze beachvlaggen zijn echte lokkertjes!

Waarom bestellen bij Holland Vlaggen?

Of u nu enkele of meerdere beachvlaggen nodig heeft: bij Holland Vlaggen bent u aan het juiste adres. Wij leveren alleen vlaggen van A-kwaliteit en we zijn transparant in onze prijzen. Bovendien komen wij onze afspraken altijd stipt en adequaat na. Ook service staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u problemen met bestellen of heeft u nog vragen over het bestellen van beachvlaggen? Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bestel dus snel uw beachvlaggen en laat uw naam of logo in het oog springen!

lees meerminder
HollandVlaggen - uw specialist op het gebied van vlaggenmasten en vlaggen
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden | Bedenktijd & Heroepingsrecht | Retouren | Levertijden | Plaatsingsvoorwaarden vlaggenmasten | Garantie & klachten