Eigen plaatsings en servicedienst
Scherpe prijzen voor vlaggen
15 jaar garantie op de vlaggenmasten

Familie P. de Leeuw uit Bleiswijk

Het echtpaar De Leeuw is eind 2008 verhuisd naar een riante woning in Bleiswijk. Voor de heer P. de Leeuw was deze verhuizing niet de enige verandering in zijn leven. Want onlangs heeft hij zijn functie als directeur-eigenaar van een middelgroot ontwikkelend bouwbedrijf beeindigd en richt hij zijn aandacht nu op andere bezigheden. Eén daarvan is de verdere inrichting in en om de nieuwe woning. 


Omdat het echtpaar De Leeuw het erf van de woning verder wilde opsieren met een vlaggenmast, kwamen zij via internet terecht bij Holland Vlaggen. Tijdens een gesprek werden wensen en mogelijkheden besproken, hetgeen uitmondde in de bestelling van een vlaggenmast.

De heer P. de Leeuw vertelt: "Mijn vrouw is via het internet gaan zoeken naar leveranciers van vlaggenmasten en kwam al snel terecht bij Holland Vlaggen. Al hoewel ik als ondernemer vrijwel altijd meerdere offertes bij leveranciers opvroeg, kwamen we erachter dat eigenlijk alleen Holland Vlaggen concrete prijsinformatie op de website vermeldde. Andere leveranciers verstrekken die informatie veelal niet. De website van Holland Vlaggen gaf ons voldoende productinformatie om vrij snel een keus te maken die aansloot bij onze wensen. Bovendien werden we daarin op een zeer plezierige en correcte wijze bevestigd tijdens een gesprek met leverancier. Omdat we er eigenlijk weinig voor voelden om ook nog andere leveranciers onnodig aan het rekenen te zetten, hebben we toen besloten om de vlaggenmast bij Holland Vlaggen te bestellen." 

"Inmiddels is de vlaggenmast bij ons geplaatst en ik ben uiterst tevreden over zowel plaatsing als verdere afhandeling. Wat ons betreft kunnen we Holland Vlaggen met een gerust hart aanbevelen!", aldus de heer P. de Leeuw.

HollandVlaggen - uw specialist op het gebied van vlaggenmasten en vlaggen
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden | Bedenktijd & Heroepingsrecht | Retouren | Levertijden | Plaatsingsvoorwaarden vlaggenmasten | Garantie & klachten