Scherpe prijzen voor vlaggen
15 jaar garantie op de vlaggenmasten
Eigen plaatsings en servicedienst

Onze merken

Holland Vlaggen is de specialist op het gebied van vlaggen, vlaggenmasten, banieren, beachvlaggen en andere vlaggenaccessoires. Naast onze eigen producten, hebben wij ook een aantal prachtige merken in ons aanbod!

Fairybell en PoleStar

Wij zijn trots op de merken die we in huis hebben. Zo zijn wij officiële verkoper van Fairybell vlaggenmast kerstverlichting. Deze duurzame vlaggenmast kerstverlichting is zeer zuinig in gebruik en heeft een lange levensduur, doordat er gebruik wordt gemaakt van duurzame en energiezuinige LED-technologie. Bovendien ziet deze vlaggenmast kerstboom er zeer indrukwekkend en sfeervol uit!

 

Daarnaast verkopen wij sierknoppen voor uw vlaggenmast: de PoleStar toplichten. Dit is een sierknop voor uw vlaggenmast die werkt op zonnecellen. Overdag laadt de batterij vanzelf op en zodra het donker wordt gaat het licht schijnen. Dit creëert vervolgens de illusie van een helder schijnende ster aan de hemel. Uw organisatie zal altijd goed zichtbaar zijn door de Fairybell vlaggenmast verlichting en een PoleStar toplicht! Bent u enthousiast geworden over deze merken? Kijk in ons assortiment voor de Fairybell kerstverlichting en een PoleStar toplicht.

De service van Holland Vlaggen

Wij vinden het erg belangrijk dat u als klant tevreden bent met onze producten. Daarom staan wij garant voor de kwaliteit van onze producten en diensten en staat onze persoonlijke klantenservice altijd voor u klaar. Heeft u bijvoorbeeld vragen over onze producten of diensten, wilt u meer weten over onze merken of wilt u graag aankoopadvies ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website, ons e-mailadres info@hollandvlaggen.nl of ons telefoonnummer 0513 - 626826. Ons telefoonnummer is op werkdagen van 8:30 - 18:00 te bereiken en op e-mails kunt u doorgaans binnen 12 werkuren een antwoord verwachten. Bent u ook enthousiast geworden de merken van Holland Vlaggen? Kijk dan eens bij het volledige aanbod in de webshop!

HollandVlaggen - uw specialist op het gebied van vlaggenmasten en vlaggen
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden | Bedenktijd & Heroepingsrecht | Retouren | Levertijden | Plaatsingsvoorwaarden vlaggenmasten | Garantie & klachten