Scherpe prijzen voor vlaggen
Eigen plaatsings en servicedienst
15 jaar garantie op de vlaggenmasten

Plaatsingsdienst

Het plaatsen van een vlaggenmast vereist kennis. Kennis van bodemstructuren, materiaalsoorten en graaftechnieken. De plaatsingsservice van Holland Vlaggen beschikt over die kennis. Wij hebben professionele vakmensen in dienst. Zij zijn uitgerust met de modernste gereedschappen zodat de plaatsing van uw vlaggenmast snel, efficiënt en verantwoord wordt verricht.            

Plaatsingsservice Holland Vlaggen

De plaatsingsservice van Holland Vlaggen zorgt ervoor dat uw vlaggenmast bedrijfsklaar wordt opgeleverd. Wij vertrekken pas zodra wij ervan verzekerd zijn dat uw vlaggenmast jarenlang veilig en rechtop blijft staan. U moet tevreden zijn over het eindresultaat!

Wanneer u bij uw bestelling van een vlaggenmast ook een plaatsingsopdracht verstrekt, stellen wij een plaatsingsdag voor via de e-mail. Omdat wij de kosten voor onze opdrachtgevers zo laag mogelijk willen houden, plannen wij dagelijks meerdere plaatsingsadressen in. Wij geven aan op welk tijdstip u ons ongeveer kunt verwachten. Houd er wel rekening mee dat onze planning kan uitlopen: wij komen dan iets later aan. Uiteraard zullen wij u in dit geval hierover informeren. Het is voor ons handig wanneer u de exacte locatie van de te plaatsen mast markeert met bijvoorbeeld een piketplaatje. Zo weten wij precies waar de mast geplaatst moet worden.

Contact

Wilt u meer informatie over onze plaatsingsservice? Neem dan contact met ons op.

 

HollandVlaggen - uw specialist op het gebied van vlaggenmasten en vlaggen
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden | Bedenktijd & Heroepingsrecht | Retouren | Levertijden | Plaatsingsvoorwaarden vlaggenmasten | Garantie & klachten