15 jaar garantie op de vlaggenmasten
Scherpe prijzen voor vlaggen
Eigen plaatsings en servicedienst

Holland Vlaggen gaat (weer) verhuizen!

13-05-2014

Na 9 jaar in Joure gevestigd te zijn, kunnen we er niet meer omheen: Holland Vlaggen groeit uit zijn jasje. Ons pand aan De Brekken is niet meer toereikend. De successen van de afgelopen jaren hebben ervoor gezorgd dat we Holland Vlaggen meer ruimte nodig hebben om de huidige en toekomstige groei mogelijk te kunnen maken.

Daarom zijn we de afgelopen tijd druk op zoek geweest naar een nieuwe locatie, waar we het hoofdkwartier van Holland Vlaggen kunnen vestigen. Met gepaste trots kunnen we nu zeggen dat we deze nieuwe locatie hebben gevonden!

Vanaf maandag 30 juni is Holland Vlaggen daarom gevestigd in haar nieuwe pand in Oosterwolde. Het nieuwe pand heeft aanzienlijk meer ruimte, we gaan van 300 vierkante meter naar 600 vierkante meter. Dit is na al 4 jaar weer een verdubbeling van de ruimte die nodig is om onze klanten goed te kunnen blijven bedienen. Daarnaast is het nieuwe pand zo opgezet dat we onze vlaggenmasten, Banieren , Vlaggen en bijbehorende accessoires beter kunnen opslaan, etaleren en bewerken.

Een goede parkeergelegenheid zorgt ervoor dat we onze klanten goed kunnen ontvangen en dat het een nog groter plezier wordt om bij Holland Vlaggen op bezoek te komen.

De komende tijd zijn wij van Holland Vlaggen druk bezig om de nieuwe locatie helemaal in te richten en aan onze wensen te laten voldoen. Zoals u begrijpen zult; dat gaat niet over een nacht ijs. Daarom hebben we besloten om vrijdag 27-6 en zaterdag 28-6 te gaan verhuizen. Vanaf maandag 30 juni 2014 zullen wij onze werkzaamheden uitvoeren vanuit ons nieuwe locatie.

Vanaf die datum zijn we in ons nieuwe pand te vinden op het adres:

Holland Vlaggen
Ploeggang 12
8431 NG Oosterwolde

De komende tijd zullen wij u via de website op de hoogte houden van de ontwikkelingen van ons nieuwe pand!

HollandVlaggen - uw specialist op het gebied van vlaggenmasten en vlaggen
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden | Bedenktijd & Heroepingsrecht | Retouren | Levertijden | Plaatsingsvoorwaarden vlaggenmasten | Garantie & klachten