Holland Vlaggen - tel. 0513 - 62 68 26

Banieren

PRIJSVOORBEELD:

20 banieren formaat 300x100cm in zeefdruk vanaf € 21,03 per stuk

De prijzen van vlaggen en banieren vermelden we transparant op onze website!

U kunt bij Holland Vlaggen terecht voor uw vlaggen en banieren! Wij produceren en leveren A-kwaliteit vlaggen en banieren. Onze prijsstelling is uiterst scherp en onze dienstverlening wordt alom gewaardeerd. 

 

 

Kijkt u ook op de volgende pagina's:

Kwaliteit vlaggendoek

Standaard gebruiken wij voor de vlaggen zogenaamd 3-draads glanspolyester, laddervrij, met een soortelijk gewicht van 110 g/m2 (zeefdruk) en 115 g/m2 (digitaal). Glanspolyester is door de dichtheid van het weefsel uitermate geschikt voor bedrukking ten behoeve van vlaggen en banieren. Het glanzende effect is kenmerkend voor glanspolyester.

Glanspolyester 110 g/m2

Foto: glanspolyester 110 g/m2

Een alternatief doeksoort betreft spun polyester. Spun polyester heeft een soortelijk gewicht van 160 g/m2 en wordt toegepast bij zwaardere windcondities, zoals in onze kustgebieden. Deze doeksoort heeft een langere levensduur t.o.v. glanspolyester overeenkomend met ca. 25%. Daartegenover is de prijs ook ca. 25% hoger in vergelijking met glanspolyester. Spunpolyester is in vergelijking met glanspolyester volstrekt mat en wellicht bij u bekend als het standaard doeksoort voor de Nederlandse vlag.

Spun polyester is geschikt voor zeefdruk. Glanspolyester is geschikt voor zowel digitale bedrukking als zeefdruk.

Spunpolyester 160 g/m2

Foto: spunpolyester 160 g/m2

Confectie

De vlaggen worden veelal rondom gezoomd, met aan mastzijde broekingband en kunststof bevestigingshaken. Banieren worden veelal rondom gezoomd, met aan mastzijde broekingband en op elke meter een kunststof bevestigingshaak en bovenin een open tunnel ten behoeve van de uithouder.

Let u bij de confectie op het volgende:

  • Vlaggen en banieren worden doorgedrukt. Dat wil zeggen dat uw design aan de voorzijde "goed" wordt weergegeven en aan de achterzijde in "spiegelbeeld" is te zien. Bij een in Nederland gangbare zuidwestelijke wind kunt u zelf het beste bepalen vanuit welke richting de vlag of banier aan de voorzijde zichtbaar moet zijn. Dat kan voor u aanleiding zijn om de bevestigingshaken rechts ("Mast rechts") i.p.v. links ("Mast links") te laten confectioneren. Holland Vlaggen biedt u de gelegenheid om uw wensen kenbaar te maken bij het samenstellen van uw bestelling.
  • Holland Vlaggen levert een zwaardere kwaliteit kunststof bevestigingshaken waardoor uw contragewichten niet spontaan uit de bevestigingshaken van de banieren vallen. 
  • De open tunnels bovenaan de door ons geleverde banieren worden stevig uitgevoerd en voorkomen het "opstropen" waardoor de banieren altijd keurig aan de banierhouder blijven hangen.

Confectie reclamevlaggen en banieren

Foto: Holland Vlaggen confectie-atelier

Digitale bestanden

Graag ontvangen wij na opdracht een digitaal bestand met het door u gewenste design. U kunt dat via mail toesturen. U kunt dat ook via onze website doen. Op de volgende pagina kunt u niet alleen uw bestand(en) toesturen, u treft daar ook de vereiste specificaties aan.

Druktechniek

Voor vlaggen en banieren bestaan er een tweetal druktechnieken, te weten digitaal en zeefdruk.

Digitale bedrukking is prijstechnisch interessant bij kleinere aantallen en bovendien ideaal voor haarscherpe full colour ontwerpen.
Zeefdruk is prijstechnisch interessant bij grotere aantallen (>10 stuks), heeft een hoge kleurechtheid en wordt 100% doorgedrukt (achterzijde even scherp als voorzijde). Standaard wordt zeefdruk uitgevoerd in 1, 2, 3 en 4 kleuren. Full colour bedrukking in zeefdruk is mogelijk maar het resultaat is iets minder scherp dan bij digitale full colour bedrukking. De doorlooptijd bij zeefdruk is ca. 3-4 weken. Doorlooptijd bij digitale bedrukking ca. 2 weken of bij spoed enkele dagen.

TIP: Kleine kleurverschillen in uw huisstijl komen in drukwerk en op websites mooi tot uiting. Op vlaggen en banieren zijn die kleine kleurverschillen soms minder goed zichtbaar. Als u overweegt om uw vlaggen of banieren in zeefdruk te bestellen, dan kunt u op de kostprijs besparen door die kleine kleurverschillen te vervangen door 1 kleur. Minder kleuren leveren een lagere prijs op!

Holland Vlaggen zeefdruk banieren

Foto: Holland Vlaggen zeefdruk banieren

Spandoeken en geveldoeken

Naast de vlaggen levert Holland Vlaggen ook spandoeken en geveldoeken. Belangrijke verschillen met vlaggen zijn gebruikte doeksoort en confectie. Voor spandoeken en geveldoeken wordt veelal bisonyl of meshdoek gebruikt.

Meshdoek is zwaar, winddoorlatend doek. Vanwege die winddoorlatende eigenschap is dit doek uitermate geschikt voor grotere oppervlakten.

Bisonyl is ook zwaar doek, maar niet winddoorlatend. Bedrukking is haarscherp en beter leesbaar dan bij meshdoek. Bisonyl heeft nog een groot voordeel; het kan tweezijdig worden bedrukt.

Aanbiedingen

Aanbieding: Luxe 6m poly vlaggenmast met kantelanker, ISS en NL-vlag

Van € 288,50
voor € 268,60

Ga naar Aanbieding: Luxe 6m poly vlaggenmast met kantelanker, ISS en NL-vlag

Aanbieding: Luxe 7m poly vlaggenmast met kantelanker, ISS en NL-vlag

Van € 311,50
voor € 289,26

Ga naar Aanbieding: Luxe 7m poly vlaggenmast met kantelanker, ISS en NL-vlag

Aanbieding: 7m aluminium cilindrische vlaggenmast incl gratis NL-vlag

Van € 152,00
voor € 129,50

Ga naar Aanbieding: 7m aluminium cilindrische vlaggenmast incl gratis NL-vlag

Aanbieding: 7m aluminium baniermast + grondbuis

Van € 202,00
voor € 182,00

Ga naar Aanbieding: 7m aluminium baniermast + grondbuis